Майстер-клас від стейхолдерів: тим, хто прагне працювати з текстами
24.05.2021
  • Майстер-клас від стейхолдерів: тим, хто прагне працювати з текстами

  28 квітня 2021 року під час кураторської години на філологічному факультеті Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна кафедрою історії української літератури було проведено зустріч із стейкхолдерами, які розповіли про можливості працевлаштування після закінчення бакалаврату та магістратури.

  На зустріч було запрошено Олену Рибку, провідну редакторку видавництва «Віват», Світлану Скляр, історика, фрілансерку, редакторку, Ярославу Юдіну, випускову редакторку видавництва «Віват», Тетяну Трофименко, редакторку і критикиню,

Віктора Киселя, доцента кафедри історії української літератури, політика й інтернет-маркетолога. Гості не лише розповіли свої історії працевлаштування, а й наголосили на тому, що з дипломом філолога й журналіста відкривається безліч можливостей для самореалізації. Вони відповіли на актуальні питання студентів щодо специфіки пошуку роботи у видавництвах та в мережі Інтернет. Стейкхолдери зазначили, що працедавцям украй важливі зацікавленість здобувачів в обраній сфері діяльності, бажання розвиватися й здатність відчувати мову; скрупульозність, пунктуальність й обов’язковість майбутніх фахівців.

Колесникова Анна, ЛУ-32