24 квітня 2024 на філологічному факультеті в межах університетського тижня кар’єри відбулася щорічна зустріч зі стейкголдерами.
29.04.2024
24 квітня 2024 на філологічному факультеті в межах університетського тижня кар’єри відбулася щорічна зустріч зі стейкголдерами.
Ми сподіваємося, що такий захід допоможе нашим студентам визначитися зі сферою самореалізації.
Згуртовані словами Григорія Сковороди про «сродну працю», торуємо свою цікавезну філологічну путь.
Наші спікерки розповіли студентам і студенткам про потенційні можливості щодо працевлаштування.
Ти можеш знайти себе в науці, освіті — державній і приватній, як Ірина Міньковська та Олександра Гребенщикова. Ти можеш задавати нові тенденції в педагогіці, подібно до «Я І МОЯ ШКОЛА», навіть якщо твоє місто — зранений Харків.
✒️Ти можеш пов’язати свій вибір із коректурою, редагуванням, копірайтингом, SMM і письменством (Анна Колесникова, Юлія Путінцева, Наталя Кузьменко, Софія Юрченко). До речі, блоги пишуть і редагують також наші філологи.
Представниця видавництва «Ранок» Анна Колесникова розповіла про магію створення книги, бо «Ранок» — то любов усіх причетних до шкільної освіти.
Філологія — це і про вміння правильно інтонувати, вимовляти звуки, чому навчає викладачка ораторської майстерності Юлія Путінцева.
А зрештою, усі ми зустрінемося в книжковій крамниці «Збірка» Наталі Кузьменко (м. Київ), де так запаморочливо пахнуть нові книги — наші майбутні співрозмовники. Хіба війна не вчить здійснювати свої мрії тут і сьогодні?!
Наш факультет сердечно вдячний Наталі Кузьменко за її службу в ЗСУ!
Дякуємо нашим спікерам за поради, за те, що поділилися власним досвідом, своєю історією любові до СЛОВА!
 
Дякуємо нашим студентам і випускникам за участь і цікаві питання!